Προφίλ Εταιρίας

Τα γραφεία μας στεγάζονται σε ιδιόκτητο κτίριο επί της οδού Ουρανουπόλεως 54. Η συνολική επιφάνεια των αποθηκευτικών μας χώρων ανέρχεται σε 750τ.μ.


Με παρακαταθήκη το παρελθόν .................


Η εταιρία ξεκινά τις δραστηριότητές της το 1970, εγκαινιάζοντας ένα από τα πρώτα super market στην πόλη της Αθήνας, στην περιοχή Άνω Πατησίων, κάτι που αποτέλεσε μία καινοτομία για την εποχή.

Ο ιδρυτής της εταιρίας μας Γρηγόριος Θ. Παρασκευόπουλος υπήρξε από τους κύριους μετόχους, καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας «ΑΘΗΝΑ» ΜΑΡΚΕΤ Ε.Π.Ε. Η συγκεκριμένη εταιρία δραστηριοποιήθηκε στον χώρο των super markets από το 1967 έως το 1994, οπότε και οι μετοχές της μεταβιβάστηκαν σε μεγάλο όμιλο. Στο διάστημα της επιχειρηματικής της ζωής διατηρούσε 25 μεγάλα super markets στον Ελλαδικό χώρο...........χτίζει το παρόν ..........


Από το 1983 μέχρι και σήμερα η εταιρία δραστηριοποιείται στον τομέα αντιπροσώπευσης-εισαγωγής ειδών οικιακής χρήσης, και εξοπλισμού.

Σε μόνιμη βάση εκπροσωπούμε μεγάλους Οίκους του εξωτερικού από χώρες όπως η Ιταλία, Κίνα, Μαλαισία, Ινδονησία, Βιετνάμ, Ταϊλάνδη κ.ά.

Αυτή τη στιγμή διαθέτουμε ένα μόνιμο πελατολόγιο που αποτελείται από τις μεγαλύτερες αλυσίδες Super Markets, βιομηχανίες τροφίμων και εταιρίες εστίασης.

Παράλληλα με τα προϊόντα μας προμηθεύουμε επαγγελματίες από τον χώρο της επεξεργασίας κρέατος, της ανθοκομίας και ανθοκατασκευών, της νοσηλείας καθώς επίσης και χονδρεμπόρους από όλους τους κλάδους.......... επενδύοντας στο μέλλον.


‘Εχοντας ήδη διαγράψει μια επιτυχημένη και συνεχώς εξελισσόμενη πορεία στην Ελληνική αγορά, έχουμε προσδιορίσει τους αυριανούς στόχους μας στα εξής σημεία:

Επέκταση της συλλογής μας με νέα προϊόντα.
Ανεύρεση νέων αγορών.
Διεύρυνση του πελατολογίου μας.
Επέκταση των δραστηριοτήτων μας σε νέα πεδία, όπως στον χώρο του Sales Promotion, πρόσφατα.

Οι διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών μας για αποτελεσματική προώθηση των πωλήσεών τους, απαιτεί νέες δημιουργικές ιδέες που καλούμαστε να υλοποιήσουμε. Παράλληλα, η συνεχής επαφή μας με τις καλύτερες αγορές του εξωτερικού αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία του στόχου, με το χαμηλότερο δυνατόν κόστος.

Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε πλήρως στις συγκεκριμένες απαιτήσεις που κάθε εταιρία προβάλλει - ανάλογα με το αντικείμενο και τον στόχο της -, καθώς επίσης και να προτείνουμε ιδέες που καλύπτουν αποτελεσματικά την προώθηση των προϊόντων της.